Ajutor:Cum se şterge o înregistrare

De la Rodovid RO

Salt la: Navigare, căutare

Oricare utilizator poate şterge o înregistrare dacă se îndeplinesc următoarele condiţii:

  • utilizatorul are un cont de utilizator
  • înregistrarea a fost creată şi modificată numai de utilizatorul respectiv
  • dacă înregistrarea se referă la o persoană, persoana respectivă nu trebuie să aibă copii sau să apară într-o familie.

Ştergerea se face cu ajutorul butonului "ştergere" din meniul de deasupra paginii.

În celelalte cazuri, numai administratorii pot şterge o înregistrare. Dacă doreşti ca o înregistrare să fie ştearsă de către administratori, adaugă un text de genul următor la secţiunea Note a înregistrării:

 [[Categorie:Articole de şters]] Această persoană este identică cu [[Persoană:1000]]

punând, bineînţeles, motivul corespunzător cazului.

Vezi şi: Categorie:Articole de şters.

Unelte personale